Inkoop postzegels

Bent u gestopt met verzamelen? Heeft u postzegels verkregen uit een nalatenschap of bent u gewoon nieuwsgierig naar de waarde van uw verzameling?

Smits Philately kan uw partij postzegels of uw postzegelverzameling op de juiste waarde schatten.

Gespecialiseerde taxateurs

Smits Philately heeft meer dan 30 jaar ervaring en expertise in postzegels. Onze ervaren en gespecialiseerde taxateurs hebben dan ook veel kennis van postzegels van de hele wereld. Smits Philately is lid van meerdere (internationale) vakverenigingen

Gratis en vrijblijvende taxatie

Een taxatie bij Smits Philately is gratis én vrijblijvend. Geen verkoopverplichting dus. Aarzel niet om langs te komen voor een taxatie van uw postzegels.

Onze winkel is makkelijk bereikbaar en wij hebben ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Wilt u uw postzegels verkopen?

Wij verkopen per jaar vele duizenden postzegelverzamelingen en zijn daardoor dus altijd op zoek naar nieuwe partijen postzegels en postzegelverzamelingen.

Oud of nieuw, gestempeld of ongestempeld, veel of weinig: we zijn altijd geïnteresseerd.

Behalve postzegelverzamelingen kopen we ook frankeergeldige zegels van diverse landen. Zie hier de actuele prijslijst.

Hoe

U komt met de collectie bij ons langs in de winkel en daar taxeren we gratis uw verzameling.

Als u direct uw postzegels wilt verkopen, handelen we dat ter plekke voor u af. Desgewenst tegen contante betaling. Wij komen in principe niet bij u thuis, behalve in zeer uitzonderlijke gevallen.

U kunt ons altijd eerst enkele foto’s van uw postzegelverzameling sturen. Dat kan via de chat-functie of via WeTransfer. Wij laten u dan direct weten of de verzameling voor ons interessant is.

Wanneer

U bent welkom van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur. Er is altijd een ervaren taxateur aanwezig; een afspraak maken is niet nodig.

Waar

Bezoeken:Smits Philately
 Grote wade 23 A/B
 3439 NX Nieuwegein
Telefoon:030-2443170

Een routebeschrijving vindt u hier.