Betaalmethoden

We hebben 9 manieren waarop u bij ons kan betalen. Alle betaalmethodes zijn gratis. Bekijk ze hieronder.

Betalen in de webwinkel

U kunt in de webshop van Smits Philately kiezen uit de volgende betaalmethoden: iDeal, PayPal, Creditcard, BanContact/MisterCash en betalen door overboeking.

iDeal

Doet u aan internetbankieren, dan kunt u bij ons eenvoudig betalen door middel van iDeal. iDeal staat bekend als de makkelijkste manier van betalen op internet met uw eigen bankrekening. U rekent uw aankoop meteen af en betaalt veilig in uw eigen vertrouwde bankomgeving.

PayPal

In onze webshop kunt u betalen met PayPal. Een PayPal-rekening kun u gebruiken als uw digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u uw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Het enige wat u nodig hebt is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord.

Creditcard

In de webshop kunt u met creditcards van MasterCard en Visa uw bestelling afronden. Mogelijk vraagt uw creditcardorganisatie u de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards. Wilt u met American Express, Visa Debitkaart of buitenlandse creditcards betalen? Dan kunt u ervoor kiezen om dit te doen via uw PayPal-account.

BanContact / MisterCash

De makkelijkste manier van betalen voor onze Belgische buren. Vergelijkbaar met het Nederlandse iDeal.

Overboeking / Vooruitbetaling

Maakt u liever niet gebruik van online betalen, maar wilt u wel graag een artikel bestellen? Dan kunt u ook kiezen voor de betaalmethode overboeken. Wanneer u kiest voor overboeken, wordt het artikel voor u gereserveerd en ontvangt u per e-mail een factuur. Deze dient u binnen 14 dagen te betalen. Overboeken is niet de snelste manier van betalen. Hou rekening met een verwerkingstijd van 2 tot 3 dagen. Uw bestelling wordt direct verzonden zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

Bankgegevens

 1. Wilt u geld aan ons overmaken?

  Bank:Rabobank
  Rekeninghouder:Smits Philately
  IBAN:NL 97 RABO 0381681378
  BIC/SWIFT:RABONL2U

  Bank:ING
  Rekeninghouder:Smits Philately
  IBAN:NL 82 INGB 0007227081
  BIC/SWIFT:INGBNL2A

Betaling met frankeergeldige postzegels

U kunt uw aankoop ook (deels) voldoen met frankeergeldige postzegels met gom volgens de tarieven op deze pagina.

Betalen in de winkel

In de winkel van Smits Philately kunt u contant betalen en betalen met Pin (bankkaart en creditkaart). Ook kunt u hier uw NVPH cadeaubon verzilveren en/of postzegels inbrengen.

Veilige betaalomgeving

Smits Philately maakt gebruik van een beveiligde internetbeveiliging. Alle gegevens worden via SSL versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig. U kunt een veilige SSL-verbinding herkennen aan het ‘groene slotje’ in de URL-balk van uw browser.

Problemen met online afrekenen

Wanneer u problemen ondervindt bij het afronden van de betaling, neem dan contact met ons op. We zullen onze uiterste best doen het probleem te verhelpen.