Ja, we zijn gewoon open!

We kunnen het postzegelen niet laten en zijn gewoon geopend.

Wel volgen we het nieuws rondom de ontwikkelingen van het coronavirus op de voet. Uiteraard houden onze medewerkers zich strikt aan de maatregelen die zijn opgelegd door het RIVM.

Bij Smits Philately bent u aan het juiste adres!

Gedurende deze tijden dat we bijna allen gedwongen en al dan niet van harte thuis moeten zitten, is het natuurlijk van belang uw geestelijke welzijn niet te verontachtzamen. Eén van de beste methoden daarvoor is uw hobby weer eens vrolijk op te pakken en misschien zelfs aan een leuk nieuw verzamelgebied te beginnen.

Online bestellen

Alle bestellingen die u via onze website plaatst worden zoals gebruikelijk verwerkt. Als u voor 17:00u bestelt, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag per aangetekende en verzekerde post verzonden. Bestel 1 grote uitzoekpartij en u heeft voor weken uitzoekplezier.

Onze winkel bezoeken

U bent van harte welkom in onze winkel met 420 m2 aan postzegelvermaak. Genoeg ruimte om postzegels te bekijken en toch niet te dicht op elkaar te zitten. Hamsteren mag en de koffie (nespresso) staat klaar.

Inkoop postzegels

Wilt u uw postzegels verkopen? Ook voor een vrijblijvende taxatie kunt u natuurlijk nog steeds bij ons terecht. Als u direct uw postzegels wilt verkopen, handelen we dat ter plekke voor u af. Desgewenst tegen contante betaling.

Openingstijden

Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00u tot 18:00u.